12 Ocak 2012 Perşembe

Çığ Gibi Büyüyen Zayıflama Ürünü :Konja

Günümüzde zayıflama haplarından zayıflama kemerine kadar oldukça çok zayıflama ürünü vardır. Bunların bazılarını denemiş bazılarını denememiş olabilirsiniz Biz size bu artık klasikleşen ürünleri anlatmayacağız bizim ele alacağımız konu ise piyasaya damgasını vuran zayıflama tozu konja lean Aşağıda Bu müthiş zayıflama ürünü konja lean hakkında geniş bir bilgi bulabilirsiniz.


Konja yiyeceklerinin tarihi

Doğu Asya’daki kültürler 500 yılı aşkın süredir Konja lifini kullanmaktadır. Çin Konja bitkisinin en çok yetiştiği bölgedir ve yüzyıllardır yiyecek ve geleneksel ilaç olarak kullanılmıştır.Japonya’da Konjac bitkisinden yapılan yemekler 1500 yılı aşkın süredir tüketilmektedir. İlk zamanlarda da günümüz pişirme tekniklerine benzer teknikler kullanılarak Konjabitkisinin pişirildiğini gösteren araştırma sonuçları vardır.Konja günümüzde de Japonya ve Çin’de geleneksel sağlıklı yiyeceklerden biri olarak yetiştirilmektedir. Konjac bitkisinin vücuttan zehirli maddeleri atmaya yardımcı olduğuna inanılmaktadır.Son zamanlarda Konja yemekleri Japonya’da yeniden popüler hale geldi. Aslında, Konja sağlığa olan faydalarından dolayı çoğu Japon evlerinde vazgeçilmez yemekler arasında yerini aldı. Konjac erişteleri çorbalara ve türlü yemeğine de katılarak pişirilebiliyor. Konjac yemeklerine Japonya’da genel  olarak konnyaku denilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder