21 Ocak 2012 Cumartesi

konja zayıflama tozu


Zayıflama Tozu Nasıl Kullanılır

Kilolarınızı kontrol etmeye hazır mısınız? Bu performansa ulaşmanız için dikkat etmeniz gereken 4 önemli şey var!
· Yediğiniz her şeyin üzerine Konja Lean serpin
En iyi sonuçlara ulaşmak için Konja Lean'i kullanırken cömert davranın.
· Konja Lean'i ara vermeden her gün kullanın
Bu bir alışkanlığa dönüşmeli! Konja Lean'i her gün kullanmayı unutmamak çok önemlidir. Eğer bir kez unutursanız, bir sonraki yemeğinize mutlaka serpin. Nihayetinde Konja Lean bir alışkanlığa dönüşecektir.
· Sonuç almak için Konja Lean'e zaman tanıyın
İstediğiniz sonuçlara hemen ulaşmazsanız cesaretiniz kırılmasın. Herkesin kilo kontrol hızları farklıdır. Sisteme bağlı kalın, mutlaka sonuç alacaksınız.
· Destek alın
Destek için Konja Kulüp ve uzman görüşlerine danışın, başarmanız için ne gerekiyorsa yapın. Sitemizdeki Konja Kulüp bağlantısına tıklayın.

Konja Lean Nasıl Kullanılır?

Konja Lean'i yemeklerinizin üstüne eşit bir şekilde serpin. 30 gün sonra, sistemin 2. ayına geçin. Konja Lean'i sağlıklı besinler de dahil olmak üzere yediğiniz her şeyde kullanın.

Konja Lean ile Kullanılması Tavsiye Edilmeyen Yiyecekler

· Çorbalar
· Sulu yemekler
Mutlaka yeterli miktarda su tüketmeye dikkat edin
 



Egzersiz Yapın

Her hareket vücut için iyidir. En küçük aktiviteler bile kalori yakılmasına, kasların güçlenmesine ve kalp hızının yükselmesine katkı sağlar. Ev işleri, araba yıkama, asansör yerine merdivenleri kullanma gibi günlük aktiviteler, birkaç kalori fazla yakmanıza yardımcı olur.
Konja Lean kutunuzdan çıkacak egzersiz kitabı ile kilo kontrol sürecini hızlandırabilirsiniz. Bilinçsizce yapılan ve kontrolsüzce sürdürülen egzersizler kendinize zarar vermenize neden olabilir. Egzersiz kitabının içeriğinde yer alan hareketler yeni başlayanlar ve spor salonuna gitmeye zaman bulamayanlar için evde yapılacak pratik hareketler içerir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder