15 Ocak 2012 Pazar

Konja Zayıflama Tozu


Konja Lean'i ara vermeden her gün kullanın

Konja Lean ile başarıya ulaşmanın anahtarı, onu yediğiniz her şeyin üzerine tutarlı bir şekilde serpmektedir. İlk zamanlar bunu unutmanız normaldir. Bu dönemde küçük hatırlatıcı notlar kullanabilirsiniz. Ancak daha sonra bu sizin için bir alışkanlık olacaktır. İşte size Konja Lean'i kullanmayı hatırlamanız için birkaç tavsiye:
Bir Restoranda: Dışarıda yemek yediğiniz zaman Konja Lean'i yanınızda getirmeyi unutmamak için en iyi yol Konja Lean'i çantanızda ya da arabanızda bulundurmaktır. Ya da isterseniz bir Konja Lean kutusunu anahtarlarınızı, cüzdanınızı, çantanızı vs. her zaman koyduğunuz yere koyun. Böylece evden çıkarken yanınıza almayı unutmazsınız.
İş Yerinde: Her ay için iki kutu olduğundan, bunlardan birini iş yerinde bulundurmak akıllıca olacaktır. Böylece Konja Lean'i sürekli yanınızda bulundurabilirsiniz.
Bir Partide: Kalabalık ortamlarda Konja Lean'i kullanmayı unutmak çok kolaydır. Şunu deneyin: İkinci Konja Lean kutunuzu cep telefonunuz neredeyse oraya koyun. Böylece telefonunuzu bir arama ya da mesaj için kontrol ettiğinizde Konja Lean'i de hatırlamış olursunuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder