21 Ocak 2012 Cumartesi

Konja Zayıflama Tozu


Konja Lean, yepyeni bir kilo kontrol sistemidir. İştahınızı frenlemek ve hiçbir şeyden mahrum kalmadan güvenli ve etkili bir şekilde kilonuzu kontrol altında tutmak için sadece yediğiniz her şeyin üzerine serpmeniz yeterlidir.
Dünyanın en popüler kilo kontrol ürünü olan Konja Lean ile normal bir diyette mahrum kaldığınız birçok lezzeti tadabilir, Konja Lean'in mucizevi içeriği sayesinde kilonuzu kontrol altına alabilirsiniz.
Glüten yok - Uyarıcılar yok - Sodyum yok - Şeker yok - Kalori yok

Konja İçeriği

Konja Lean, Konjac Kökü'nden üretilir.
Konja Lean, Asya'ya özgü, Çin ve Japonya'da yetişen bir bitki olan Konjac Kökü'nden üretilir. Konjac içerisinde bulunan bileşenlerden bazıları; yağ, karbonhidrat, kalsiyum, fosfor ve demirdir.
Bilimsel adı Amorphophallus Konjac olan bu mucizevi bitki, yağı kolon duvarından ayırarak kalın bağırsakları temizleyen ve kabızlığı önleyen kalorisiz ve doğal bir bitki lifidir. Midedeki (ve bağırsaklardaki) hacmi artırarak rejim yapanlara bir doygunluk hissi verir. Bu da iştahın azalmasına ve dolayısıyla kilo vermeye yardımcı olur.
Konja Lean ile birlikte tüketilen gıdalar mideye erişince, Konja Lean partikülleri üzerinde olan mikro kaplamalar çözünür ve besin parçalarını tutacak jel formunu oluşturmak için Lean liflerini aktifleştirir. Jel ile kaplanan besin parçaları vücut tarafından emilmez, zararsız bir şekilde sindirim sistemine iletilir.
Konja Lean partikülleri karbonhidratlara güçlü bir şekilde bağlanır. Doğal, lifli jel formu ile şeker ve karbonhidrat içeren besin maddelerini tutar ve bu şekilde karbonhidrat emilimini yavaşlatır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder