16 Ocak 2012 Pazartesi

konjak kökü, konjac kökü


konjak kökü, konjac kökü


Bitki Konja
Konja bitki, bitki türü Amorphophallus bir cins. Bitki botanik adı Amorphophallus konja’dır. Çin, Japonya ve Kore’de yetişir. Ve Un jöle yapmak için kullanılır. Kurutulmuş kök Konja glucomannan sakız içerir. Obezite ve kilo kaybı etkisi Glucomannan’ın olduğu bilinmektedir.
Konja bitki, 800 ila 1.500 m yüksekliğindeki dağlık bölgelerde yetişir. Yetiştirilen 3-5 yıl sonra hasat edilebilir. Doğu yarımkürede tropikal bölgelerde üretilir. Çin’de en yaygın güneybatısıdır üretim alanı. Büyüme sıcaklık ortalaması 16 ° C.
Taze tatlı patates kökleri Konja yuvarlık benzer bir şekle sahiptir.
Bitki Konja glucomannan fiber en önemli bileşenidir. Glucomannan miktarı büyüme 3 yıllık süre sonra maksimum seviyeye ulaşır. Konja glucomannan fiber üreten tesisi, maksimum tek bir bitki. Kuru toz% 40-60, kurutulmuş kökleri Konja glucomannan lif.
Konjac için kalsiyum yönünden zengin besinler
Kalsiyum eksikliği olan insanlar kesinlikle Konja önerilen gıdalar tüketmek. Gıda konjac glucomannan lif ve kalsiyum hidroksit. Böylece, konjac kalsiyum ve kalsiyum bakımından zengin, mide çözülmeye başlar girer. Konjac pirinç kalsiyum miktarı, sütte bulunan kalsiyum miktarı yaklaşık aynıdır.
Yalın Konja Kök lif Glucomannan
Insan sağlığı açısından birçok faydası olan bu tür glucomannan suda çözünebilen lifler ile karıştırıldığında yumuşak bir jel oluşturur. Araştırma çözünebilen lifler, glikoz emilimini yavaşlatır ve kolesterol seviyesini düşürür. Meyve, sebze, yulaf, fasulye, en önemli çözünür lif glucomannan dahil olmak üzere birçok kaynak bulunmasına rağmen çok bulunur. Konja kökünde glucomannan su tutma kapasitesi yüksek ve diyet lifi en önemli kaynağı.
Glucomannan kilo vermek isteyen insanlar için de yararlıdır. Diyet glucomannan olan kişiler üzerinde yapılan çalışmalar, kilo kaybı yardımcı olduğunu gösterdi. Glucomannan lif, kilolu insanların kilo kaybı sürecini hızlandırır. Bir saat glucomannan fiber 1 gram ile 8 hafta boyunca her yemekten ağırlık verilecektir önce. Glucomannan tokluk hissi vererek, daha fazla yemeyi önler. Şekillendirme kalın bir jel, kan şekeri ve insülin değerleri seviyesini azaltır. Buna ek olarak tüm kan lipid profilleri, artırır ve kan basıncını düşürür. Bu glucomannan etkileri nedeniyle, diyabetli kişiler için yararlıdır.
Birçok kişi değiştirmek istiyorsanız ya da yeme alışkanlıkları değişmez. Bu nedenle, doğal elyaf ve elyaf ürünler sayesinde ihtiyaç vardır. Gerekli miktarda lif içeren diyet takviyeleri sağlar. Kalp hastalığı ve kanser riski, bu liflerin gereklidir.Glucomannan azaltmak için faydalarının farkında olan kilo kaybı ve her zaman Asyalılar glucomannan ve toplumun birçok hastalığa karşı faydalıdır, ve iddialarda şimdi pek çok ülkede ‘ . Glucomannan kimyasal olarak basit şeker, yani glikoz ve mannoz oluşur.
Glucomannan lif, kilo artışı önler, normal seviyelere, kan şekeri döner zayıflatmak için yardımcı olur ve pek çok faydaları vardır. Doyduklarını insanlar glucomannan lif ile daha az yerlerde hissediyorum. Bu nedenle kilo vermek isteyen kişiler için ilk tercihi.
Klinik çalışmalar
Çalışmalar glucomannan fiber yukarıda belirtilen hastalıklar için iyi olduğunu doğruladı. Gelişmeler araştırma yoktur.Yapılan insanlar hiçbir yan etkisi yoktur. Buna ek olarak kilolu insanların daha hızlı doydukları gözlenmiştir daha fazla yemek ve. Diyabet hastalarındaysa şekeri değerleri normale döndü, hastalığın seyrini olumlu yönde etkilemiş. Glucomannan fiber diyabet gelişme riski daha düşük olabilir.
Glucomannan fiber Konja
Uyarı: Glucomannan toz asla susuz kullanmayın.
Konjac glucomannan lif, su ile birlikte kullanılır. Bu nedenle, bir kaşık glucomannan tozu 1 su bardağı soğuk su kullanılmalıdır. Su bir fiber tamamen ele emin olun. Doğrudan toz yemeye kalkmayın. Glucomannan hapı kullanımı yeterli su içmek için emin olun.
Sağlık Faydaları
- Lipid metabolizması Yönetmelik
- Kolesterol düzeyini dengelemek
- Kabızlık Tedavisi
- Alt sindirim sistemi kanseri riski azaltılmış
- Diyabet tedavisinde Karşı
Gibi çözünebilir lifler, glucomannan olarak sağlığa birçok faydası vardır. Yaşıyorsanız yukarıda bazı hastalıkların lif oranı yüksek gıdalar tüketmek gereklidir. Glucomannan fiber seçim de bir dolgunluk hissi vermek için, kilo vermek isteyen insanlar arasında olmasıdı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder